Örhängen

Hitta vackra örhängen online

Letar du nya fina örhängen online har du kommit helt rätt. Hos oss finner du ett av de bredaste sortimenten av äkta örhängen i silver och guld. Vi erbjuder örhängen från erkända designers och välkända märken. Silversmide har alltid legat Norden nära och vi är glada att även kunna erbjuda de senaste inom nordisk smyckedesign. Alla våra smycken i silver är stämplade och finns i rent silver. De finns även med olika typer av insättningar. Det går även att finna hela set om man föredrar matchande halsband eller armband.

Guld och pärlor

Kanske du inte alltid vill ha ett helt pärlhalsband? Då kan ett par mer diskreta pärlörhängen passa. De fungerar utmärkt till både arbete eller fest och finns enkla eller hängande. Populära hoop-örhängen finns i rent 18-karat guld eller med olika stenar och pärlor. Som gåva är örhängen i guld alltid ett säkert kort då de både behåller sitt värde och markerar viktiga milstolpar i livet. Här återfinner du även matchande ringar som passar utmärkt som morgon- eller jubileumsgåva.

Örhängen med diamanter

Beroende på budget kan du även välja mellan diamantörhängen eller örhängen med välslipade kristaller. Infattade i guld eller silver är de klassiska accessoarer till lite proprare kontorsklädsel. Bara stenen, eller med lite häng, passar utmärkt till både klänning så väl som kostym. Tycker du om när det glittrar och blänker finns flertalet set att välja bland med hela länkar av kristaller i både vitt eller flerfärgat. För många är smyckena det där lilla extra som behövs för att verkligen känna sig klädd för dagen och smycken i äkta silver och guld är något du kan ha med dig för resten av livet. Beställ nu och ta tillvara på våra förmånliga priser och trygga hemleverans!