Klockor

Att köpa designade klockor online

Letar du klockor online kan du djupdyka i vårt breda sortiment. Här kan du hitta allt från enkla armbandsur till digitala ur från de största märkena. Klockor är en av de första modeaccessoarerna och har inte gått ur tiden. Klassiker som Rolex och Seiko är fortfarande populära, samtidigt som ett flertal uppstickare pockar på uppmärksamhet. Vilken stil du än har kan du hitta den perfekta klockan här. Vi erbjuder mycket bra priser och snabb hemleverans. Allt för att göra ditt köp så enklt som möjligt.

Det senaste klockmodet

självklart går det mode även i klockor. För herrar är det lite vintage som gäller. Det vill säga herrklockor som ser ut som de gjorde på farfars tid - lite större urtavla, med tydliga visare och gärna läderarmband i imiterat skinn. Damklockor å andra sidan ska helst vara så nätta som möjligt igen. Nästan som armband men i samma modell. De färger som gäller är mörkt blått eller grönt. Klockor i metall fungerar också, men då gärna med en urtavla i färg.

Klockor med hög teknologi

I dagsläget är Apples iWatch världens mest sålda klocka. Dock har smartklockor och deras digitaliserade display fått konkurrens från mer väldesignade märken som behållit dem klassiska urtavlan, men samtidigt byggt in mer avancerad teknologi. Här hittar vi vackra klockor från Longines eller Garmin. Den senare erbjuder även en variation på klockarmband, så man kan köpa dessa separat för att kunna alternera eller om det blivit en skada. Alla dessa förfinade varianter av dykarklockor finns även för damer. Oavsett smak och stil kan du hitta din nästa klocka i vårt stora urval av märkesklockor, och få den direkt hemskickad!