Armband

Köp vackra armband online

Ett smycke som kommit och gått och kommit tillbaka igen är armband. Idag är det ett smycke som kan vara allt från ett budskapssmycke till en vacker morgongåva. Från att ha varit ett typiskt smycke för kvinnor finns det idag ett stort urval av armband för herr och användandet har blivit mer universellt. Idag blandas klassiskt silver- och guldsmide med avancerat rep- och läderarbete. Hos oss finner du ett brett utbud av armband online för både honom och henne till förmånliga priser.

Armband för henne

Ett klassiskt damarmband tillhör ofta ett matchande set, men här finner du också fristående armband för dam i form av olika typer av äkta kedjor och länkar. Önskar du lite glitter finns även flertalet med olika diamant- eller kristallinsättningar. En annan populär accessoar runt handleden är klockor. Klockmodet för damer vill nu ha nätta feminina armbandsur, som nästan påminner om ett smycke. Många märken erbjuder även armbandsur där själva armbandet är utbytbart, så du kan variera mellan ett flertal olika färger.

Fina armband i guld och silver

Många märken och designers erbjuder silverarmband i sina kollektioner. Här finner vi bland annat smycken med budskap från Efva Attling. Att använda armband som ett sätt att nå ut, eller påvisa vad man står för, har blivit mer och mer populärt. Många välgörande ändamål representeras med denna typen av smycke, som passar henne såväl som honom. I denna kategori finner vi även olika typer av armringar. Dessa är en tradition ända sedan antiken och vikingatiden, och passar ofta män väldigt väl. I vårt stora sortiment kan du hitta exakt vad du söker för dig själv, eller en vän. Allt till förmånliga priser och med trygg och snabb hemleverans!