Swarovski

Swarovski är ett välkänt namn när det kommer till accessoarvärlden. Det är ett extravagant märke som erbjuder smyken i olika färger och diamanter. Självklart gör detta att priset är ganska högt. Men vad gör det? Diamonds are a girls best friend som man brukar säga.

Vi älskar verkligen alla deras smyken eftersom dem är så eleganta och vackra. Man kan verkligen kombinera dem med många olika stilar. Swarovski erjuder inte endast smyken utan även klockor, nyckelringar, handväskor, vaser och mycket mer vilket gör att utbudet är brett.

Något jag framför allt gillar är denna set som man kan använda dagligen till många olika outfits. Halsbandet och örhängena är väldigt enkla vilket gör att det inte blir för mycket. Detta set kallas ”Vintage Set” och finns i tre olika färger.

vintageset

Armbandet som kallas ”Gently Triangle Bangle” är också otroligt fint och passar till många olika stilar. Denna kan man ha till exempelvis svarta jeans och en vit söt topp. När man lägger till denna på handleden så blir det extra snyggt. Denna finns i 7 olika färger.

gentlytrianglebangle

När det kommer till klockor så är vi extra förtjusta i denna som kallas ”Crystalline Oval White Bracelet Watch”. Man förstår ju precis varför bara genom att kolla på den. Denna finns dessutom i 6 olika färger så du har möjlighet att hitta en som passar just dig.

klocka

”Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski, Reverse Necklace” är lite mer edgy men fungerar vid speciella tillfällen när man vill klä upp sig lite mer. Dessa stora stenar som finns gör att man skulle glittra fram på festen och verkligen synas. Den är otroligt fin och passar till toppar i olika färger.

halsband

Märket Swarovski har fått mycket publicitet i media och kända musikvideos. På Jennifer Lopez video On the Floor så fick man bland annat se ett par örhängen från Swarovski som hon tog på sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *