Pandora

Studenten stundar och presenter ska inköpas! Ett ett klassiskt berlockarmband från Pandora är dagens heta tips.  I detta inlägg kommer vi lista några av våra personliga sommarfavoriter från Pandora och deras nyaste kollektion. Pandora har fokuserat på just silversmycken sedan 1982 och har på senaste åren blivit ett mycket trendigt smycke att ha runt handleden. Varför det blivit så poppis är förmodligen för att det är väldigt stilrena berlocker och kedjor samt att du kan personifiera ditt armband precis som du vill.  Det bästa med dessa armband är att du kan byta ut berlockerna efter tillfällen! Detta är de perfekta förslaget för present till tjejer!

Först gäller det att välja ut ett armband. Beroende på vad ni firar och vem mottagaren är så finns det flera olika alternativ. Är det en present till din käraste föreslår vi armband nr 1. Armbandet i mitten är det klassiska Pandora armbandet och passar alla tillfällen och berlocker. Det tredje är även det en version av det klassiska, men med en liten glammig diamanttwist!

Classic pandora armband klassiskt pandora armband Pandora armband med hjärta

Berlocker

Sedan ska du välja ut berlocker. Hos Pandora hittar du tusentals olika berlocker i olika färger och former. Priserna varierar och väldigt mycket men du kan köpa ett gäng basic berlocker för 1000-lappen. På Pandoras kan du klicka i vilket tillfälle du ska fira ifall du saknar inspiration, du kan även välja ut en personlighet och därefter hitta rätt berlocker till rätt person! Här nedan våra granna sommarfavoriter, fråga efter favoritfärg och välj sedan ut minst en rund berlock. Dessa bygger armbandet och gör att det inte blir allt för rörigt.

Vackra berlocker till studenten

Dessa berlocker har en mer oval form och en sten i mitten, dessa kan vara roligt att passa efter ögonfärg.

fina berlocker från pandora

Sedan har du berlocker som är lite speciella, det är här du verkligen kan personifiera ditt armband! Tycker hon om blommor eller att dricka öl? Det finns en berlock till för alla smaker och intressen.

pandora berlocker med hänge

Sedan vill vi tipsa om sommarens hetaste trend som är roseguld! Detta är sommarens färg och är supersnyggt till det vita på studenten!

presenter till tjejer pandora armband

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *