Förlovningsringar i silver

Vår och sommar är de mest populära årstiderna när det kommer till förlovningar. Det är ju trots allt något magiskt med att fria till sin käresta på någon fin plats utomhus när naturen står i full blom. De flesta av er har säkert ett eget smultron ställe som skulle passa perfekt till inför denna känslosamma stund. Något som däremot kan vara lite knepigare är att välja förlovningsring. Förlovningsringen ska trots allt symbolisera kärleken mellan två personer. Det ska samtidigt vara en ring som passar till det mesta och som man känner sig bekväm med.

Statistik från flera håll och kanter har visat på att silverfärgade ringar är det mest populära valet när det kommer till förlovning. Det är även det mest populära valet när det kommer till giftermål. Silver är rent och enkelt att matcha med det mesta. Är man osäker på vad man vill ha för ring så är en enkel silverring alltid att föredra. Det går trots allt att byta ut sina ringar till mer exklusiva senare. Vill man istället slå på stort direkt så finns det massvis med silverringar i olika modeller prydda med olika stenar som gör just din ring unik.
Här är en grupp diamanter i rosa toner som är väldigt populär färg idag.
diamanter
Bild lånad från vanbruun.com

Ett annat sätt att göra din ring unik är att gravera den. Den finns massvis av olika graveringar att välja mellan, men den mest populära är att ha en text eller ett datum på ringen insida. Detta gör att era ringar är unika för just er, ingen annan kommer att ha en exakt likadan ring. Så vill man ha sina ringar extra unika så rekommenderas både gravyr samt eget val av ring och sten. Detta går att beställa hos de flesta smyckes handlare eller online. Men vi rekommenderar att gå till en butik. Det är enklare att få rätt mått för fingrarna på så vis.

 Snabblån.nuHos snabbalån.nu kan du enkelt jämföra snabba lån som passar just dig.

 
När det kommer till att mäta fingrar inför kommande förlovning så är inte metod det svåraste. Det som kan vara lite knepigt är att mäta din älskades finger utan att hen är medveten om det. Det enklaste sättet är därför att ta med en ring till butiken som personen brukar använda på ringfingret. Där kan de sedan ta måttet av ringen. Efter det kan du sedan diskret lägga tillbaka din partners ring där du tog den ifrån. Glöm inte heller bort att det alltid går att byta ut ringarna om de inte skulle passa. Nu när du fått lite idéer kring vilka ringar som passar bäst så återstår bara plats för frieriet. Det tror vi däremot att du klarar bäst på egen hand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *