Astronomiexperten ger tips på förlovningsringar

Låt ditt stjärntecken välja din ring

ElleEtt nytt år med nya möjligheter väntar på oss och även en kommande alla hjärtans dag närmar sig. Vem vet vad som kan ske under kärlekens dag – kanske någon går ner på knä? Vi har tidigare tagit upp ämnet om förlovningsringar och hur man finner den perfekta vigselringen och idag tänkte vi lyfta detta ämne återigen ur en astrologisk perspektiv.

Idag ser en del på astrologi som ett ganska flummigt och diffust ämne som inte baserar sig på trovärdig fakta medans andra finner stjärnbilderna som en vägledning i livet och fattar sina livsbeslut baserade på vad horoskopet säger. Oavsett om man tror på den astrologiska teorin eller inte kan man inte komma undan med att det finns en viss charm med det. I en artikel i ELLE tar man upp ämnet och ger tips på hur man kan finna förlovningsringen som, enligt ens stjärntecken, passar bäst och vi tänkte inte vara sena med att sammanfatta detta.

Artikeln “Förlovningsringen som passar dig allra bäst – enligt ditt stjärntecken” baseras på astrologins teori och här berättar astrologen Rose Theodora, från livsstilssajten My Domaine, om hur astrologi inte är separerat från individer utan att stjärntecken handlar om vem du är – allt från vilka färger man gillar, vilka kläder man bär till hur detta även avspeglar vilken typ av förlovnings- och vigselringar individen föredrar. Hon menar att det alltid finns en typ av ring som är bäst lämpad efter ens stjärntecken och oavsett om man tror på detta eller inte ger artikeln ändå en god uppfattning och intressanta tips.

VädurenBland annat ger hon inspirerande förslag på vilken typ av ring som är att föredra för de olika stjärntecken. T.ex. för en som är född i vädurens tecken är en mer traditionell och elegant ring, med en sten och enkla band, något att föredra då väduren av natur lätt blir uttråkad. Här menar Theodora att denna typ av ring aldrig kommer att tråka ut väduren oavsett vilket trend som råder. Vad man tror om astrologi var denna artikel mycket givande och inspirerande och vi rekommenderar er starkt att ta chansen att läsa artikeln.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *