Ett perfekt bröllop och den perfekta ringen

Många drömmer om det perfekta bröllopet

Att gifta sig med den man älskar är en av dom saker som väldigt många drömmer om. Det kan vara en enkel ceremoni på rådhuset eller ett riktigt stort bröllop med många gäster. Ett stort bröllop planeras ofta länge och noga och bröllopsklänningen kan ta tid att plocka ut. Ska man välja en enkel klänning eller ska den specialdesignas till bruden? Mycket planering krävs och allt ska vara perfekt när den stora dagen kommer.

Blommor är en viktig del och det är inte bara brudbuketten man måste välja. Brudgummen ska kanske ha en matchande blomma i knapphålet. Blommor till kyrkan och festborden till bröllopsmiddagen ska dekoreras. Vad ska sedan serveras efter bröllopet? Ska man gå för catering eller kanske hyra in en kock. Ja det är mycket som man måste tänka på.

Hur många gäster har man tänkt att bjuda och behövs det övernattning till långväga gäster? En idé kan vara att hålla bröllopet på ett hotell.

Ringen är viktig i ett bröllop, ska den vara i silver?

Ringen är en viktig del

Detta här med ringen är för många det viktigaste av allt. Ringen symboliserar evighet. När två människor gifter sig så visar dom för omvärlden att dom har lovat varandra trohet. Ringen ska bäras på höger ringfinger. Vi kallar vårat ringfinger för gullebrand kanske för att det fingret bär guld. När man ska gå till inköp av en ring så görs det ofta tillsammans. Många juvelerare specialiserar sig på just förlovning och bröllop. En giftering ska vara livet ut och att satsa på kvalitet är en självklarhet för dom flesta. Vilket material på ska ringen ska man välja? Tänk på att ringen ska bäras varje dag och ska tåla en del.

Det finns så många olika material men många går för guld, det håller och missfärgar inte. Det kan vara smart att välja en klassisk modell, trender och mode i all ära, men ringen den ska du ha länge. Ringen ska också graveras till den stora dagen. Var ute i god tid, det kan vara bra speciellt när det är högsäsong för bröllop.

Finansiera ringen

Ringen kostar en del och det kan vara bra att börja spara i tid. Det är en såpass viktig del av hela ceremonin och är det något som ska kosta lite extra, så är det just den. Har man nu lagt undan en slant så är det väl och bra. Men har man inte det, ja hur löser man det då? Många juvelerare erbjuder delbetalning och det är väl och bra. Sen så kan man ju pröva lyckan och köpa en lott. Tips på ny, snabb inkomst kan vara att pröva lyckan online. Det behöver inte kosta ett enda öre. Gå in källan till inlägget: https://barabonus.se och se själv. Det kan om du har tur fixa ringen till bröllopet, och helt gratis. Finns det en pantbank i närheten så kan man kanske pantsätta gamla smycken för att få råd att köpa nya.

Ett bröllop är ett minne för livet och kärleken är trots allt det viktigaste.

Pandora

Studenten stundar och presenter ska inköpas! Ett ett klassiskt berlockarmband från Pandora är dagens heta tips.  I detta inlägg kommer vi lista några av våra personliga sommarfavoriter från Pandora och deras nyaste kollektion. Pandora har fokuserat på just silversmycken sedan 1982 och har på senaste åren blivit ett mycket trendigt smycke att ha runt handleden. Varför det blivit så poppis är förmodligen för att det är väldigt stilrena berlocker och kedjor samt att du kan personifiera ditt armband precis som du vill.  Det bästa med dessa armband är att du kan byta ut berlockerna efter tillfällen! Detta är de perfekta förslaget för present till tjejer!

Först gäller det att välja ut ett armband. Beroende på vad ni firar och vem mottagaren är så finns det flera olika alternativ. Är det en present till din käraste föreslår vi armband nr 1. Armbandet i mitten är det klassiska Pandora armbandet och passar alla tillfällen och berlocker. Det tredje är även det en version av det klassiska, men med en liten glammig diamanttwist!

Classic pandora armband klassiskt pandora armband Pandora armband med hjärta

Berlocker

Sedan ska du välja ut berlocker. Hos Pandora hittar du tusentals olika berlocker i olika färger och former. Priserna varierar och väldigt mycket men du kan köpa ett gäng basic berlocker för 1000-lappen. På Pandoras kan du klicka i vilket tillfälle du ska fira ifall du saknar inspiration, du kan även välja ut en personlighet och därefter hitta rätt berlocker till rätt person! Här nedan våra granna sommarfavoriter, fråga efter favoritfärg och välj sedan ut minst en rund berlock. Dessa bygger armbandet och gör att det inte blir allt för rörigt.

Vackra berlocker till studenten

Dessa berlocker har en mer oval form och en sten i mitten, dessa kan vara roligt att passa efter ögonfärg.

fina berlocker från pandora

Sedan har du berlocker som är lite speciella, det är här du verkligen kan personifiera ditt armband! Tycker hon om blommor eller att dricka öl? Det finns en berlock till för alla smaker och intressen.

pandora berlocker med hänge

Sedan vill vi tipsa om sommarens hetaste trend som är roseguld! Detta är sommarens färg och är supersnyggt till det vita på studenten!

presenter till tjejer pandora armband

Smycken i guld

Det har varit en stor fokus på silvriga smycken och därför kommer detta inlägg att handla om smycken i färgen guld. Guldiga smycken kan göra en stor skillnad på en outfit eller piffa upp din vardag. När man tänker på guldiga smycken får man automatiskt upp en bild på smycken som endast vuxna kvinnor bär, vilket är väldigt fel för även ungdomar och barn kan använda dessa. Däremot är det inte lika vanligt hos yngre. Smycken med färgen guld har en tendens att se väldigt extravagant ut och detta beror på att guld är i många fall dyrare än silver. Den guldiga färgen kan dessutom bli för stark på en färgglad outfit och därför föredrar allt fler personer att välja silver eftersom det ger en mildare ton. Man ska givetvis inte vara rädd för att testa något nytt! Det är viktigt att ta hand om sina smycken och rengöra dem med jämna mellanrum. Detta på grund av att färgen ska hålla ännu längre och inte riskera att se billig ut tillslut. Detta gäller ringar, halsband och även till viss del klockor. Vi har listat ut ett par vackra smycken i guld som du kan se här nedan:

Dessa halsband nedan består av både färgen guld och silver men är gjorda i guld. Ett perfekt val för dig som vill ha en kombination av båda färgerna.

 

guld-silver-halsband

halsband-rund-diamant

guld-silver

 

Här har vi även listat ut örhängen som ger dig en känsla av både guld och silver. Dessa örhängen är väldigt diskreta diamanterna kommer att lysa igenom!

örhängen-guld-silversimpla-örhängenrunda-örhängen

 

Nedan ser du även läckra armband i färgen guld som kan piffa till en tråkig outfit.

 

armband-guld-silverdiamant-armbandguld-armband

 

Samtliga smycken som vi har valt ut är väldigt enkla men kan göra en stor skillnad på en simpel outfit. Mer guld åt folket och våga tillägga mer färg i vardagen!

 

Daniel Wellington

Daniel Wellington har blivit mycket framgångsrik och skapat sig ett känt namn när det kommer till klockor. Det finns klockor i alla möjliga färger och modeller som man kan välja mellan. Vi älskar i princip alla klockor som finns i hans kollektion eftersom dem passar till alla möjliga outfits. Man får dessutom möjlighet till att välja remmen på klockan helt själv för att göra den ännu mer unik. Utöver detta kan du kombinera din klocka med ett elegant armband från Daniel Wellington. Vi har sett hans klockor på kändisar, våra vänner, familjemedlemmar, i butik, tidningar, på stan och många andra ställen. Man kan helt enkelt säga att vi sett dem överallt! De är väldigt populära just nu bland både män och kvinnor. Klockorna är inte så farligt dyra trots att Daniel Wellington är ett känt designermärke.

 

Här nedan har vi listat ut ett par snygga klockor från Daniel Wellington:

Denna kombination på klockan har blivit mycket populär eftersom den kan göra en tråkig outfit ännu bättre. Om du är klädd i svart från topp till tå är denna klocka ett bra tillägg till exempel!

dw

Vi älskar den bruna färgen och det glansiga intrycket på denna klocka. Den passar till en outfit som är vit/svart eller kanske till och med ett plagg i vinrött. Denna klocka kommer att piffa till din outfit lite extra.

dw1

Denna klocka kallas för Classic Sheffield. För som ni ser på bilden är den väldigt klassisk och enkel, men fortfarande mycket stilren! Passar också till vardags med varierande stilar.

dw2

Denna silvriga klockan är mycket enkel och elegant, passar exakt till allt och alla färger man kan tänka sig!

dw6

Här är även det snygga armbandet som man kan köpa till och kombinera med sin stilrena klocka.

armand

Just nu är även Kendall Jenner en av modellerna och ansiktet utåt för Daniel Wellington.

kj

Tips på hur du kan finansiera dina sommarsmycken

Summer

Nu är det endast några få månader kvar innan sommaren är här och sommarfester, bröllop, dop, studenter och mängder av andra sommarinspirerade festevenemang står snart och knackar på din dörr. Till alla dessa olika festevenemang ska smycken bäras och som smyckesfantast kan man tänka sig att ett nytt smycke kommer att behöva inköpas för varje nytt tillfälle. Problemet uppstår dock när ekonomin sätter krokben för en. Hur ska man kunna bära alla dessa nya smycken om man inte har ekonomin att inköpa dessa? Vi tänkte därför idag ge er läsare lite tips och tryck på hur man skulle kunna lösa det lilla problemet – allt för att ni ska få känna er extra vackra på festen i sommar.

Second hand är trenden

Att handla i andra hand är ett intresse som vuxit fram sedan några år tillbaka och som fortsätter att växa. Förutom att bidra till en bättre miljö så bidrar det dessutom till en starkare personlig ekonomi då man snabbt kan komma billigt undan genom att handla begagnade smycken. Idag kan man bland annat finna otroliga fynd hos den uppskattade second-handkedjan Myrorna, som har flertal butiker runt om i Sverige, men även via internetbaserade butiker som Tradera och Blocket.

Hyr dina smycken

Om själva ägandet av ett smycke inte är det viktigare finns även alternativet att hyra sina smycken. Hos Johanna-n.com finner man en professionell tjänst där man får möjligheten att hyra sina smycken efter tycke och smak. Här kan man inte bara hyra smycken utan dessutom köpa sina smycken, men genom att klicka in på “Rent” kan man läsa mer om hur man kan hyra smycken och om företagets fantastiska produktion & hållbarhet-policy.

Vinn dina smycken

Vi har tidigare nämnt att man kan spela på casinospel för chansen att kunna finansiera sina smycken och vi tänkte återigen promota det. Att spela på online casinon är något som vuxit sig allt större runt om i världen och det börjar bli allt mer accepterat att försörja sig genom bland annat pokerspel, oddsspel och liknande. Förutom att det är fantastiskt kul och spännande med online spel kan utdelningen dessutom bli livförändrande. Genom att lägga rätt bet på ett sportspel eller att spela på ett miljonbelopps jackpott kan man få chansen att kamma hem otroliga summor med otrolig små insättningsbelopp. Kasinogratis.se är en bra sida för er som är intresserade att testa lyckan i casinospel och ger alla nya spelare en tydlig introduktion i hur man spelar på online casinon.

Tänk ekonomiskt – spara pengar till dina smycken

Sist tänkte vi ta upp det som kanske känns mest tråkig och tidskrävande men som är det mest effektiva och säkra sättet att kunna finansiera sina smycken – spara. Genom att vara ekonomisk smart kan man under några månader spara ihop ett givande summa för att kunna finansiera sina sommarsmycken. Om man känner sig osäker i hur man på bästa sätt skulle kunna spara finns idag mängder av underhållande artiklar som ger tips på hur man kan spara utan att de ska bli alltför trist. Kvinno- och hälsomagasinet Amelia ger bland annat underhållande och givande tips på hur man på bästa sätt kan börja sitt sparande. Lär mer här om Amelias 15 bästa tips för snabbt sparande.

Swarovski

Swarovski är ett välkänt namn när det kommer till accessoarvärlden. Det är ett extravagant märke som erbjuder smyken i olika färger och diamanter. Självklart gör detta att priset är ganska högt. Men vad gör det? Diamonds are a girls best friend som man brukar säga.

Vi älskar verkligen alla deras smyken eftersom dem är så eleganta och vackra. Man kan verkligen kombinera dem med många olika stilar. Swarovski erjuder inte endast smyken utan även klockor, nyckelringar, handväskor, vaser och mycket mer vilket gör att utbudet är brett.

Något jag framför allt gillar är denna set som man kan använda dagligen till många olika outfits. Halsbandet och örhängena är väldigt enkla vilket gör att det inte blir för mycket. Detta set kallas ”Vintage Set” och finns i tre olika färger.

vintageset

Armbandet som kallas ”Gently Triangle Bangle” är också otroligt fint och passar till många olika stilar. Denna kan man ha till exempelvis svarta jeans och en vit söt topp. När man lägger till denna på handleden så blir det extra snyggt. Denna finns i 7 olika färger.

gentlytrianglebangle

När det kommer till klockor så är vi extra förtjusta i denna som kallas ”Crystalline Oval White Bracelet Watch”. Man förstår ju precis varför bara genom att kolla på den. Denna finns dessutom i 6 olika färger så du har möjlighet att hitta en som passar just dig.

klocka

”Jean Paul Gaultier for Atelier Swarovski, Reverse Necklace” är lite mer edgy men fungerar vid speciella tillfällen när man vill klä upp sig lite mer. Dessa stora stenar som finns gör att man skulle glittra fram på festen och verkligen synas. Den är otroligt fin och passar till toppar i olika färger.

halsband

Märket Swarovski har fått mycket publicitet i media och kända musikvideos. På Jennifer Lopez video On the Floor så fick man bland annat se ett par örhängen från Swarovski som hon tog på sig.

Förlovningsringar i silver

Vår och sommar är de mest populära årstiderna när det kommer till förlovningar. Det är ju trots allt något magiskt med att fria till sin käresta på någon fin plats utomhus när naturen står i full blom. De flesta av er har säkert ett eget smultron ställe som skulle passa perfekt till inför denna känslosamma stund. Något som däremot kan vara lite knepigare är att välja förlovningsring. Förlovningsringen ska trots allt symbolisera kärleken mellan två personer. Det ska samtidigt vara en ring som passar till det mesta och som man känner sig bekväm med.

Statistik från flera håll och kanter har visat på att silverfärgade ringar är det mest populära valet när det kommer till förlovning. Det är även det mest populära valet när det kommer till giftermål. Silver är rent och enkelt att matcha med det mesta. Är man osäker på vad man vill ha för ring så är en enkel silverring alltid att föredra. Det går trots allt att byta ut sina ringar till mer exklusiva senare. Vill man istället slå på stort direkt så finns det massvis med silverringar i olika modeller prydda med olika stenar som gör just din ring unik.
Här är en grupp diamanter i rosa toner som är väldigt populär färg idag.
diamanter
Bild lånad från vanbruun.com

Ett annat sätt att göra din ring unik är att gravera den. Den finns massvis av olika graveringar att välja mellan, men den mest populära är att ha en text eller ett datum på ringen insida. Detta gör att era ringar är unika för just er, ingen annan kommer att ha en exakt likadan ring. Så vill man ha sina ringar extra unika så rekommenderas både gravyr samt eget val av ring och sten. Detta går att beställa hos de flesta smyckes handlare eller online. Men vi rekommenderar att gå till en butik. Det är enklare att få rätt mått för fingrarna på så vis.

 Snabblån.nuHos snabbalån.nu kan du enkelt jämföra snabba lån som passar just dig.

 
När det kommer till att mäta fingrar inför kommande förlovning så är inte metod det svåraste. Det som kan vara lite knepigt är att mäta din älskades finger utan att hen är medveten om det. Det enklaste sättet är därför att ta med en ring till butiken som personen brukar använda på ringfingret. Där kan de sedan ta måttet av ringen. Efter det kan du sedan diskret lägga tillbaka din partners ring där du tog den ifrån. Glöm inte heller bort att det alltid går att byta ut ringarna om de inte skulle passa. Nu när du fått lite idéer kring vilka ringar som passar bäst så återstår bara plats för frieriet. Det tror vi däremot att du klarar bäst på egen hand.

 

Astronomiexperten ger tips på förlovningsringar

Låt ditt stjärntecken välja din ring

ElleEtt nytt år med nya möjligheter väntar på oss och även en kommande alla hjärtans dag närmar sig. Vem vet vad som kan ske under kärlekens dag – kanske någon går ner på knä? Vi har tidigare tagit upp ämnet om förlovningsringar och hur man finner den perfekta vigselringen och idag tänkte vi lyfta detta ämne återigen ur en astrologisk perspektiv.

Idag ser en del på astrologi som ett ganska flummigt och diffust ämne som inte baserar sig på trovärdig fakta medans andra finner stjärnbilderna som en vägledning i livet och fattar sina livsbeslut baserade på vad horoskopet säger. Oavsett om man tror på den astrologiska teorin eller inte kan man inte komma undan med att det finns en viss charm med det. I en artikel i ELLE tar man upp ämnet och ger tips på hur man kan finna förlovningsringen som, enligt ens stjärntecken, passar bäst och vi tänkte inte vara sena med att sammanfatta detta.

Artikeln “Förlovningsringen som passar dig allra bäst – enligt ditt stjärntecken” baseras på astrologins teori och här berättar astrologen Rose Theodora, från livsstilssajten My Domaine, om hur astrologi inte är separerat från individer utan att stjärntecken handlar om vem du är – allt från vilka färger man gillar, vilka kläder man bär till hur detta även avspeglar vilken typ av förlovnings- och vigselringar individen föredrar. Hon menar att det alltid finns en typ av ring som är bäst lämpad efter ens stjärntecken och oavsett om man tror på detta eller inte ger artikeln ändå en god uppfattning och intressanta tips.

VädurenBland annat ger hon inspirerande förslag på vilken typ av ring som är att föredra för de olika stjärntecken. T.ex. för en som är född i vädurens tecken är en mer traditionell och elegant ring, med en sten och enkla band, något att föredra då väduren av natur lätt blir uttråkad. Här menar Theodora att denna typ av ring aldrig kommer att tråka ut väduren oavsett vilket trend som råder. Vad man tror om astrologi var denna artikel mycket givande och inspirerande och vi rekommenderar er starkt att ta chansen att läsa artikeln.

 

Berlocker – minnen för livet

ThomsSaboLOGO

Nu när decemberkylan börjar sprida sig i vårt avlång land och med julen hack i häl börjar jakten efter den ultimata julklappen. För många kan det vara svårt att finna den perfekta presenten med det rätta budskapet. Vi på silver.se kommer därför idag att hjälpa många på traven och presentera nu den ultimata presenten som passar för både män och kvinnor. Årets julklapp är den klassiska lilla berlocken. En berlock, även kallad charm, är ett litet föremål som fästs på ett smycke, till exempel ett halsband eller armband, och kan föreställa en mängd olika saker. En berlock kan bli så personlig som man vill göra den och kan återberätta en personlig historia om man köper den med eftertanke, den kan binda samman minnen och ge otrolig glädje och kärlek.

Hos det världsledande smyckesföretaget Thomas Sabo kan man hitta hundratals olika berlocker och ofta finner man det som söker.  Här kan man finna allt från årstidsberlocker, jubileumscharms, land & stadsberlocker, djurberlocker, kärlek & vänskapsberlocker, födelsedagsberlocker, lyckobringare, födelse & dop berlocker till bokstavsberlocker. Vad man än kan tänkas vilja ge sina nära och kära kan man enkelt finna det hos Thomas Sabo. Hitta dina personliga budskap med en färdigdesignad berlock med figurer eller med speciella texter.

Om en berlock inte känns rätt, eller om du hellre vill få möjligheten att skapa en egen personlig hälsning, kan du även via Thomas Sabo välja att köpa ett graverat smycke. Välj mellan vackra kedjor, armband och ringar och få hjälp av butikens duktiga personal att gravera in ögonblick, enastående händelser eller egna livsmotton i en personlig text och föreviga dessa minnen.

Om Thomas Sabo inte skulle ha det du söker kan du absolut se dig omkring på vad andra stället har att erbjuda. Fundiq är ett bra alternativt ställe att finna sina berlocker på till ett billigare pris. Även hos Guldfynd kan du finna riktigt fina berlocker, men vi på Silver.nu rekommenderar dock starkt Thomas Sabo egna sortiment, då man både får en god service, smycken i högsta kvalité till ett rimligt pris. Lycka till att finna den perfekta julklappen!

ThomasSabo-berlocker

 

Smyckestrender – 2016

Nu när hösten är här brukar många klä sig i mörka kläder. Gör man det så kan man piffa upp outfiten med smycken i andra färger. Välj mellan dessa fyra olika trenderna för i höst eller varför inte köra på alla fyra samtidigt?

Trend 1: Pärlor

Använd smycken med pärlor på. Pärlsmycken finns i många olika färger och du bestämmer själv vilken färg du vill ha. Hittar du inget i smyckesbutikerna som passar just dig så kan du göra dina egna pärlsmycken. Denna trend har funnits i nästan alla år så alla vi har nog en eller två pärlsmycken hemma. Nedan kan du se hur man kan mixa och matcha.

Capture30

Trend 2: Djurdetaljer

Alla olika djurdetaljer på smycken är accepterat. Fjärilhalsband, björnar, katter och hundar, ja you name it! Ugglan har alltid varit en favorit bland mellanålderskvinnor. De finns i flertal roliga färger och kan hur enkelt som helt piffa upp din outfit.

Capture31 Capture32 Capture34

Trend 3: Djurmönstrat

Denna trend är lik trend två men här behöver det inte vara djurdetaljer som är djurmönstrat utan det kan vara alla olika former och figurer så länge de har djurens mönster på.

Capture35 Capture36 Capture37

Trend 4: Krigarprinsessa 

Sist men absolut inte minst har vi supertrenden. Här handlar allt om motiv, ädelstenar, metall och silhuett. Ja, vi går tillbaka i tiden och tar fram våra krigarsjälar. Denna smyckestrend ska visa att kvinnan är en stark krigardrottning, en gudinna och inte en vanlig människa. Som krigardrottning behövde man många olika redskap som kunde skydda en i krig. Mycket ringar på fingrarna, många olika örhängen, halsband och armband ska man ha för att följa denna trend.

 28 Capture26Capture29Capture27