Smycken i guld

Det har varit en stor fokus på silvriga smycken och därför kommer detta inlägg att handla om smycken i färgen guld. Guldiga smycken kan göra en stor skillnad på en outfit eller piffa upp din vardag. När man tänker på guldiga smycken får man automatiskt upp en bild på smycken som endast vuxna kvinnor bär, vilket är väldigt fel för även ungdomar och barn kan använda dessa. Däremot är det inte lika vanligt hos yngre. Smycken med färgen guld har en tendens att se väldigt extravagant ut och detta beror på att guld är i många fall dyrare än silver. Den guldiga färgen kan dessutom bli för stark på en färgglad outfit och därför föredrar allt fler personer att välja silver eftersom det ger en mildare ton. Man ska givetvis inte vara rädd för att testa något nytt! Det är viktigt att ta hand om sina smycken och rengöra dem med jämna mellanrum. Detta på grund av att färgen ska hålla ännu längre och inte riskera att se billig ut tillslut. Detta gäller ringar, halsband och även till viss del klockor. Vi har listat ut ett par vackra smycken i guld som du kan se här nedan:

Dessa halsband nedan består av både färgen guld och silver men är gjorda i guld. Ett perfekt val för dig som vill ha en kombination av båda färgerna.

 

guld-silver-halsband

halsband-rund-diamant

guld-silver

 

Här har vi även listat ut örhängen som ger dig en känsla av både guld och silver. Dessa örhängen är väldigt diskreta diamanterna kommer att lysa igenom!

örhängen-guld-silversimpla-örhängenrunda-örhängen

 

Nedan ser du även läckra armband i färgen guld som kan piffa till en tråkig outfit.

 

armband-guld-silverdiamant-armbandguld-armband

 

Samtliga smycken som vi har valt ut är väldigt enkla men kan göra en stor skillnad på en simpel outfit. Mer guld åt folket och våga tillägga mer färg i vardagen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *