Skimra med smyckestatuering

För den som vill smycka ut sig och glimma lite extra i sommar kan vi på Silvret.se rekommendera smyckestatueringar. Alla minns vi gnuggisar sedan vi var barn, gnugg-tatueringar där man blötade ner en svamp som man försiktigt höll mot tatueringen. Efter en stund drar man försiktigt bort plasten och kvar blev en prinsessa, pirat eller vad motivet nu kunde vara.

Som vuxen har man antagligen växt ifrån att sätta fast Disneymotiv på kroppen, men däremot har det kommit en trend där man använder sig av guld och silvermotiv som man lätt associerar med smycken. Det finns motiv som liknar kedjor, fjädrar, drömfångare, armband och mycket därtill. Smyckestatueringar är ett roligt sätt att skina upp sig vid festligare sommartillfällen.

Det är lätt att gnugga bort tatueringarna när de börjat flagna av eller om man tröttnat på dem. Tatueringarna kostar inte mycket och bara fantasin sätter gränserna för hur och var man kan smycka upp sig.

Smyckestatueringar kan ibland lyfta upp vanliga smycken, som ett fint skimrande komplement till dina alldagliga smycken till vardags, eller kan man pråla på ordentligt när det är festivaldags eller andra festligheter.

smyckesmyckke2smycksmyckes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *