Att välja vigselring

Skärmklipp

Hur väljer man den ring som ska klara att bära upp allt som kärlek står för, hur ska man välja den ring som ska vara personlig, vacker och generationsstark. En ring som jag en dag kan ge till mitt favoritbarnbarn som kommer tycka att ringen är lika slående vacker, precis som den bärande bruden ska känna idag. Dag ut och dag in ska ringen bäras utan att den ska tröttnas på. Den finaste klädseln till rabatthäng, ringen kommer att vara med resten av livet. Hur väljer man något materiellt som ska stå för äkta kärlek och som ska bli en tillhörande del av dig?

Här ger vi några tips när det kommer till val av vigselring

  1. Välj en tidlös variant – Ringar går i mode, precis som kläder och skor. Välj en ring som du kan se dig bära om 10, 15 och 30 år framåt i tiden.
  2. Satsa på kvalitet – Räknar ni på ringbudget ska det tas med i beräkningen att ringen kommer bäras alla dagar, året runt. Välj en tålig ring. Platina och guld är slittåliga material. Vil man ha en vitguldsring ska man läsa på om rodiering. Silver har sämre hållbarhet och har lätt för att missfärgas efter en tid.
  3. Det är kul att matcha ring med sin partnersmycke. Men i slutändan är det du som ska bära ringen och oftast kommer man inte se era ringar tillsammans.
  4. Kanske vill man ha en stor monsterdiamant – men fungerar en sådan ring i praktiken? Arbetar du med händerna kanske det passar bättre med en slätare variant av ring.
  5. stressa inte fram ett beslut om vilken ring ni ska köpa. Tänk länge på budget, variant så ni kan känna er för innan beslutet fattas.
  6. Man kan även designa en ring själv, om man inte skulle hitta sin drömring i butiken.

 

Ringen kommer vara speciell vilken variant man än väljer, för den står för något betydelsefullt. Men, den ska ändå finnas med dig, förhoppningsvis resten av livet – det kan vara värt en extra tanke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *